Strømaggregater

Vi kan tilby strømaggregater i de fleste størrelser og varianter. Vi satser på god kvalitet og kjente merkenavn, slik at vi også kan tilby slitedeler til de aggregatene vi fører. Våre aggregater kan deles inn i 2 hovedgrupper:


1. Strømaggregat Industri

Disse kan leveres i størrelse fra 4 KVA til 650 kVA. De små drives av dieselmotor med turtall på 3000 o/min, og de større drives av dieselmotor med turtall på 1500 o/min. De fleste kan leveres i åpen løsning eller montert i kabinett og med spenning tilpasset kundens ønske. Leveres enten med luftkjølte eller radiatorkjølte motorer.
Se her for mer detaljert informasjon.


2. Strømaggregat Bensin

Disse kan leveres i størrelse fra 1 KVA til 12 kVA. De drives av Honda bensinmotor med turtall på 3000 o/min. De fleste kan leveres i åpen løsning eller montert i kabinett og med spenning tilpasset kundens ønske.

Se her for mer detaljert informasjon


3. Strømaggregat Marine

Disse aggregatene er beregnet spesielt for montering i båt / skip og kan leveres i størrelse fra 4 KVA til 200 kVA i standardutvalget. De små drives av dieselmotor med turtall på 3000 o/min, og de større drives av dieselmotor med turtall på 1500 o/min. Alle kan leveres i åpen løsning eller montert i kabinett og med spenning tilpasset kundens ønske. Kan leveres med varmevekslerkjøling eller klargjort for rørkjøling. I åpen løsning kan de også leveres med rabiatorkjøling.
Se her for mer detaljert informasjon.

VISA INDUSTRI STRØMAGGREGAT