Om oss

Beta Marine AS har fusjonert med Hydratech AS.  Navnet videre vil være Hydratech AS

 

Litt historikk:

Beta Marine AS har fra 01.04.2012 overtatt agenturet for Beta Marine båtmotorer i Norge. Dette er innenbordsmotorer som er basert på japanske Kubota dieselmotorer. Disse motorene er pålitelige, stillegående og har en lun og jevn gange. De leveres i størrelse 10 - 115 HK og passer meget godt til seilbåter, snekker og halvplanende båter. De kan leveres med mekanisk eller hydraulisk girkasse, eller med seildrev. Kan også leveres med seildrevadapter som er tilpasset Volvo 110S / 120S / 130S eller Yanmar SD20.

Beta Marine Ltd er et engelsk firma som i løpet av de siste 25 årene har blitt kjent for å produsere og videreutvikle marine dieselmotorer av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Motorene selges i dag over hele England, og de eksporteres til over 50 land. Det betyr også at det er et service nettverk over hele verden.

Vi har meget god erfaring med disse motorene, som vi har solgt gjennom firma Hydrapower AS siden 2004. Vi vil gjerne trekke frem noen fordeler som Beta Marine motorene har:

  • Alle servicepunkter ligger i forkant av motoren
  • Alle motorer større en 10 HK leveres med oljelensepumpe for enkelt oljeskift
  • Alle motorer fra 10 - 25 HK leveres med flat polyvee viftereim for godt feste mot dynamo
  • Alle motorer leveres med varmevekslerkjøling eller rørkjøling etter kundens ønske
  • Som tilleggsutstyr kan spesialtilpassede motorlabber leveres etter mål - forenkler monteringen vesentlig
  • Kan tilpasse motoren til kundens ønske - for eksempel leveres med større dynamo enn standard, uttak for varmtvann, påmontert hydraulikkpumpe i front, større panel, rustfritt eksosbend m.m.
  • Bruker anerkjente produkter som VDO instrumenter og Johnson vannpumpe.
  • Konkurransedyktig pris

Beta Marine AS kan også levere strømaggregat for båt enten i åpen løsning eller montert i kabinett. Leveres i størrelser opp til ca 50 KVA- 40 KW med Kubota som basemotor.

Vi kan også levere Hybrid motorer, som består av en vanlig Beta Marine dieselmotor og en 10 KW elektromotor i tillegg. Da kan du velge om du vil kjøre nesten lydløst på batterikraft eller bruke dieselmotoren når du trenger å lade eller ønsker full ytelse. Pr i dag kan du få Beta25, 43 og 50 som hybrid.

Vi vil nå satse for fullt på disse gode produktene og søker forhandlere / samarbeidspartnere rundt hele landet.

Pr i dag har vi følgende samarbeidspartnere / forhandlere:
Aboat AS, Stavanger
Båt Teknikk AS, Stavanger
Sjøsenteret i Risør AS, Risør
Lindøya Slipp AS, Oslo
Grønnes Marina, Flekkefjord
JM Service v/Johan Martin Wilsgård, Finnsnes (Troms og Finnmark)
Hydratech AS, Sandnes

Vi kan også tilby strømaggregater i alle størrelser til industri og marine. Mange av disse kan tilpasses til kundens ønske.